Tuesday, August 12, 2014

Garnier Hydra Express 24h Hydrating Gel Cream | Would I Repurchase?


prieš maždaug mėnesį sugalvojau pradėti rašyti įrašus apie produktus, kurie kažkada man patiko, tačiau dėl didelio noro išmėginti vis ką nors nauja tapo užmiršti ir nebenaudojami. manau šie įrašai puikiai parodys mano naują,tarsi šviežią nuomonę apie kažkada naudotus produktus, parodys, ar ji pasikeitė ir ar, po, pavyzdžiui, metų vis dar išliko tokia pati ir su mielu noru naudočiau juos toliau. 



  • Akimirksniu susigeria į odą
  • taip intencyviai ją drėkina, jog oda yra optinaliai pamaitinta 24h
  • Bifidobakterijos palaiko optimalioas odos drėgmės atsargas ir stiprina jos natūralų apsauginį sluoksnį, kad drėgmė ilgai išliktų.
  • Raminamai veikiantis persikų ekstraktas maitina ir švelnina odą.

pirmąjame įraše apžvelgsiu prieš metus naudotą ir itin pamėgtą Garnier kūno losjoną. šį kartą teko geriau paieškoti, mat gamintojai pakeitė ne tik jo pakuotę, bet ir pavadinimą - prieš metus mažesnėje (250ml) žalios spalvos pakuotėje buvęs Intensive 7 days Soothing gel cream gelinis kremas metų bėgyje įgavo naują, tik didelėje pakuotėje (400ml) esantį įvaizdį ir naują Hydra Espress 24h Hydrating gel-cream pavadinimą. 
apart šių išorinių pokyčių, pats produktas, laimei, nepakito.
praeitą vasarą itin išgirtas ir gausiai naudotas gelinis kūno kremas šiemet gyvenant itin intencyviu ritmu sudomino lygiai taip pat. na ir, žinoma, vėl pateisino visus mano lūkesčius.
iš pažiūros gan riebios konsistencijos gelinis kremas labai greitai ir lengvai išsitepa bei pasiskirsto ant odos. tuomet kai produktas geriasi į odą, ant jos būna juntamas subtilus, tačiau vis dėlto nemalonus lipnumas, tačiau vos tik gaminys susigeria (max per 5min - labai greitai), jo nelieka nei pėdsako.
naudojimo metu pastebėjau, jog kuo mažesnis kremo kiekis yra tepamas ant odos, tuo rezultatas ir visas naudojimo procesas būna optimalesnis - savaime suprantama, tuomet produktas į odą susigeria kur kas greičiau, jo susinaudoja mažiau, na, o suteikiamas rezultatas išlieka tas pats - greitai ir efektyviai sudrėkinta, neįtikėtinai glotni oda. šis produktas iš tiesų daro stebuklus, nes nedidelio jo kiekio pakanka, kad tokios sausos kūno vietos kaip alkūnės ir kelieniai taptų visiškai sudrėkinti ir labai švelnūs.
vis dėlto padauginus produkto ant odos juntamas lipnumas nedingsta, gaminys iš esmės nesigeria, taigi naudojant šią priemonę reikia labai gerai jausti saiką, antraip galima lengvai padaryti klaidų ir kūno priežiūros rutiną užbaigti su lipnia oda (kitaip tariant antrą kartą teks eiti po dušu). 
šerbetinė gelio konsistencija bei itin lengvas, subtilus persiko aromatas akimirksniu atgaivina, suteikia energijos.
iš tiesų šis kremas idealiai tinka visos vasaros laikotarpiu, tačiau ypatingai jo naudojimu mėgautis pradėjau per šios vasaros nežmoniškus karščius būdama prie jūros, kuomet saulės įdirginta oda buvo neišvengiama. po saulės vonių, kai oda būdavo nualinta ir netekusi savo natūralios drėgmės, šerbetinė produkto konsistencija netgi suteikdavo šaldymo efekto įspūdį. 
atostogų metu persikaitinus odą, kankinamai niežulio man pakako vieną kartą pasitepti odą šiuo kremu ir niežulys beveik išnyko, oda nebebuvo tokia jautri ir ne taip skaudėjo ją liečiant. 
tiesa, galbūt tokia milžiniška pakuotė kai kam ir neatrodys patogi imti su savimi į kelionę, tačiau aš šį gaminį taip myliu, jog man tai nesuteikia jokių kliūčių jį vežiotis visur su savimi. 
produkto kaina, atsižvelgiant į jo kiekį, veiksmingumą ir nepakeičiamumą yra tiesiog juokinga, taigi taip, šį gaminį tikrai ruošiuosi įsigyti kitą  vasarą, nes, kaip jau minėjau, šiltuoju metų laiku tai man yra nepakeičiamas produktas.




Garnier Intensive 7 days Soothing Gel-Cream 










Goda

2 comments:

  1. sudominai. reikės bėgt į parduotuvę kada ir pagriebt išbandymui!

    ReplyDelete
  2. tikrai nenusivilsi, vertas išmėginti. tačiau, kaip jau minėjau, rekomenduočiau jį naudoti tik vasaros metu, tuomet suteikiamas efektas yra malonesnis :)

    ReplyDelete