Tuesday, December 16, 2014

Rasa Regenerative hair oil



Paprastai visuomet rūpinuosi savo plaukais ir stengiuosi naudoti įvairius kondicionierius bei kaukes kaip įmanoma reguliariau. Visuomet ieškau ir bandau naujus plaukų priežiūros produktus, su viltimi atrasti puikių ir lengvai įsigyjamų priemonių, paversiančių mano plaukus sveikais ir spindinčiais. Nestebina, jog šis mano polinkis ypatingai sustiprėja žiemą, kai plaukai būna stipriai veikiamos staigios temperatūrų kaitos, o jų galiukai yra linkę išsausėti. Keista, tačiau šaltuoju metų laiku ketinami išmėginti plaukų aliejai vis būna nustumiami į šalį, taigi iki šiol taip ir nesu mėginusi nei vieno iš jų. Tačiau ne per seniausiai man buvo suteikta galimybė išmėginti gana naują Rasa firmos atkuriamąjį plaukų aliejų. Kadangi apie jį lietuviškuose bloguose ir žurnaluose nebuvau mačiusi jokių atsiliepimų, nėžinojau ko tikėtis. Tačiau jau po pirmojo naudojimo likau stipriai sužavėta produktu. Gamintojai teigia, jog ši priemonė žvilgesį praradusiems plaukams suteikia spindesio, po naudojimo galiukai nebebūna išsišakoję ir tampa itin lengvai iššukuojami. Dėl itin lengvos konsistencijos produktas neturėtų jų apsunkinti; apsaugo juos nuo karščio. Iš tiesų visiškai pritariu, jog šis plaukų aliejus pasižymi neįtikėtinai lengva konsistencija, kuri yra tokia išskirtinė, jog gaminį tepant ant plaukų galiukų jo iš esmės nesijaučia ant rankų. Dėl to produktas visiškai neapsunkina plaukų. Dar vienas teigiamas jo, kaip pirmojo gyvenime naudojamo aliejaus bruožas yra tai, jog jo iš esmės neįmanoma padauginti - net ir iš pažiūros per didelis priemonės kiekis puikiausiai susigeria į plaukus jų visiškai neapsunkindamas ir nepaversdamas riebiais. Vienintelis tokiu atveju pastebėtas produkto trūkumas yra tai, jog plaukai šukavimo metu būna linkę elektrintis. Apart to gaminys jau po pirmojo naudojimo plaukams suteikia akivaizdų rezultatą - jie tampa švelnūs bei purūs, itin lengvai iššukuojami, o dienos bėgyje visiškai nesiveliantys. Tačiau tikrai nepasakyčiau, jog gaminys plaukams suteikė papildomo žvilgesio. 
Tam, kad nereikėtų vargintis dėl neįsigėrusio aliejaus ir priemone išteptų drabužių, jį visuomet naudoju ant šlapių plaukų prieš džiovinimą. Tačiau aliejus gali būti naudojamas abiem būdais. Kalbant apie produkto aromatą, jis visai nėra akivaizdus, o gaivus, labiau primenantis saldintas citrinas gerąja prasme. tačiau net jei ir toks subtilus ir gaivus kvapas jums ne prie širdies, jaudintis nereikėtų, nes ant plaukų jo visiškai nesiaučia. 
Apibendrinus, esu labai sužavėta šiuo produktu ir neturiu jam visiškai jokių nusiskundimų. Pakuotės atžvilgiu, galbūt tik norėtųsi didesnio priemonės kiekio, nes jau dabar galiu pasakyti, jog produktas baigsis labai greitai. Tačiau tai tikrai puikus, itin lengvas ir plaukų visiškai neapsunkinantis, tačiau net ir spaudžiant šaltukui juos puoselėjantis ir šukavimą lengvinantis produktas, kurį tikrai žadu įsigyti dar kartą. Rekomenduoju jį išbandyti visoms, ypatingai aliejų dėl jų riebumo vengiančioms merginoms. Užtikrinu, šis tikrai ne toks!






Goda



7 comments:

  1. O dabar ir dar vienas dalykas į norų sąrašą. Greit nebeužteks visų pasaulio pinigų patenkint mano norus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. na man jau dabar yra taip, kad visko daug norisi ir net nežinau nuo ko pradėt, o ir patys norai ne iš pigesnių :D tačiau šį aliejuką išbandyti tikrai būtina! :)

      Delete
  2. Labai fainas blogas! Kviečiu įsigyti Daniel Wellington laikrodžius iš www.danielwellington.com su 15% nuolaida pasinaudojus kodu "holydaykristina"
    http://kristtalle.blogspot.com/2014/12/daniel-wellington.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. labai ačiū! :) na kaip tik gimtadienio proga jau gavau Daniel Wellington laikrodį, tad pati artimiausiu metu įsigyti daugiau neketinu, tačiau dėkui už pasiūlymą.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puiki apžvalga,senai ieškau gero aliejaus plakams,reikės išbandyti šį produktą :)

      Delete
    2. dėkui :) tikrai nepasigailėsi išbandžiusi, jis idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

      Delete