Monday, August 31, 2015

Kūno priežiūra pereinamuoju metų laiku su Dove



šiltajam metų sezonui atėjus į pabaigą labai svarbu pradėti mąstyti apie stipresnę odos priežiūrą. štai kodėl šiandien su jumis pasidalinsiu dvejomis kompanijos Dove siūlomomis priemonėmis, užtikrinančiomis puikų ir efektyvų rezultatą.
naujiena Dove priemonių asortimente tapęs sausas kūno aliejus puikiai tinka naudojimui ne tik ką tik praėjusios vasaros metu, bet ir rudens pradžioje. šis lengvos, akimirksniu į odą įsigeriančios formulės produktas yra visiškai neriebus, taigi nereikia nerimauti, jog teks laukti kol aliejus įsigers į odą. taip pat genialios formulės dėka gaminys sulaužo visus nusistovėjusius mitus apie ilgai į odą neįsigeriantį, po savęs riebumo pojūtį paliekantį aliejinį produktą. nepaisant lengvos priemonės konsistencijos, ji taip pat užtikrina rūpestingą odos priežiūrą - skalsi priemonė užkerta kelią odos išsausėjimui ir palaiko subalansuotą jos būklę. po naudojimo oda tampa pamaitinta ir šiek tiek švelnesnė - šis rezultatas išlieka maždaug dvi dienas, tačiau pati priemonę naudoju kiekvieną dieną ir be perstojo džiaugiuosi glotnia, subtiliai pamaitinta oda. beje, po naudojimo ant kūno odos yra paliekamas beveik nejuntamas šilkinis (bet jokiu būdu ne riebus) aliejaus perteklius. o ir priemonės aromatas yra kur kas malonesnis nei likusieji linijos produktai - šio aromate labiausiai jaučiamos gėlių natos, suteikiančios kvapui didesnio gaivumo pojūčio.
deja, tačiau iki tobulumo gamintojams dar reikėtų pasistengti, mat, pakuotė bei savos paskirties neatliekantis dozatorius apsunkina aliejinio gaminio naudojimą.
stipresnio poveikio priemonių norinčioms vartotojoms sezonui dar neįpusėjus siūlyčiau išmėginti tai pačiai linijai priklausantį kūno losjoną. lengva konsistencija pasižymintis produktas suteikia didesnį odos maitinimą ir priežiūrą. didelio kiekio naudojimui nereikalaujantis kremas beveik iš karto didžiąja dalimi susigeria į odą, ant jos palikdamas juntamą riebumo perteklių. štai dėl ko priemonę siūlau naudoti išsausėti linkusią odą turinčioms merginoms arba toms, kurios kaip ir aš turi normalią odą, tačiau tokiu atveju patarčiau palaukti šaltesnių odą, kai oda yra labiausiai aikštinga. nepaisant to, kasdienėje rutinoje inkorporuota priemonė, nors užtrunka visapusiškai įsigerti į odą, puikiai ją maitina ir suteikia pastebimo glotnumo. toks priemonės suteikiamas rezultatas, suderintas su sunkiu, aiškiai juntamų riešutinių natų kvapu, puikiausiai tinka žvarbiais rudenio vakarais palepinti kūnui ir sielai.
tad štai pora kūno priežiūros priemonių, mano nuožiūra visapusiškai tiknančių rudens sezonui. jums telieka pritaikyti jas savo odos tipui, naudoti ir džiaugtis suteikiamu rezultatu. juk palepinta oda visuomet atrodo gražiau!



Goda



No comments:

Post a Comment